Monday, September 3, 2012

Siapa cakap baju BUNDLE nampak MURAH?


"bundle? eeeeeiiuuuuu tak nak lah. dah jadi bekas-bejas orang. geli aku!"
"layan la jugak. tapi baju nak pergi berkebun jelah."
"Tak nak lah. baru baru lagi best. aku lagi sanggup beli baju baru dari bundle. baju bundle ni nampak buruk. yelah baju yang dah terpakai kan?"
"90% dari baju aku adalah baju bundle beb!"


Ini mungkin adalah respon orang bila ditanya tentang baju bundle. but honestly, bagi aku baju bundle jauh lagi bagus dari baju baru. yes memang baju baru baju yang tak pernah dipakai, tapi actually kebanyakkan dari kita membeli baju sebab nak nampak cantik/ kemas. Tapi cuba tengok lepas 2 3 kali basuh baju dah rosak, benang dah tetas, bawah dah kembang, kalo baju ada brand boleh tahan sikit lah!  Jadi aku rasa tak ada hal kalau layan bundle sebab bundle ni tersangat banyak lah baju-baju cantik dan dengan harga sehelai baju branded yg baru, kita boleh dapat 3-4 helai baju bundle branded.Tapi take time la, kalo nak cepat pandang je atas pilih je nak yang mana. So why waste ur money if u can save kan? dan kalau pandai pilih baju bundle akan nampak mcm baju yang mahal! 

1 comment:

  1. Car Boot Sale (Jualan Dari Bonet Kereta)
    Tempat : Tapak Pasar Tani Taman Setiawangsa
    Hari : Setiap Ahad
    Waktu : Dari 7.00 pagi hingga 1.00 tengahari
    Jenis Jualan : Barangan terpakai, barangan kering, pakaian, makanan yg siap dibukuns hadapan dengan
    Giant Supermarket Setiawangsa sila hub saya untuk dftar sehari rm 25 012-9599102

    ReplyDelete