Friday, December 14, 2012

KARISMA 2012

Team UiTM Johor

Karisma 2012, UiTM Puncak Alam, kampus yang nun jauh di puncak, ada tangga batu cave, nak masuk dalam tu bukan main jauh lagi bakhang! Game pencak silat main kat sini, game lain ada yg kt shah alam etc. Macam biasa seperti diduga kelas aku nukan main lagi ramai, paling ramai. So, game aku kali ni start awal lah! Training hanya seminggu sebelum game, so faham je lah. Menang first game lawan Terengganu, malam tu lawan lagi 2nd game kalah dengan Penang. Kecewa dengan diri sendiri! tapi takpa sebab guru yg paling terbaik ialah kekalahan bak kata Fauzi Khalid. Belaja drpd kekalahan itu yang paling penting sekali. Tahniah lah kepada team silat Johor bawak pulang 3 emas, 1 perak, 1 gangsa. Main 1 game menang dah dapat emas bakhang! untung tak untung sukan ni. Semi dah comfirm dapat pingat. Team Pahang kuat tahun ni dapat 6 emas beb!  Ada masa akan aku main lagi, aku nak merasa champion seperti orang lain rasa! Gua boleh beb!! I can be a champion, i can be the best! Training mesti lain macam, biar apa orang kata, buat apa yg kita rasa betul!

No comments:

Post a Comment