Monday, May 7, 2012

The Arsenal 2012/13 Home Kit.

Blue is the colour: Robin van Persie poses in the club's new home shirt, alongside team-mates Theo Walcott, Jack Wilshere and Thomas Vermaelen




Red & White, Yellow & Blue. Simple. Nike fucked up again!





          
shame theo could never score like that in a match "_"


New home kits lunching 7 June 2012. Aku rasa sebelum tarikh lunching tu dah ada orang pakai. Aresnal tengah bergelut untuk kelayakan tempat ke 3 dan tiket automatik ke UCL season depan, dengan Spurs dan Newcastle drop point malam tadi, Arsenal diberi talian hayat sekali lagi. GL. Kontrakt RVP tinggal 12 bulan lagi, samaada dia nak sambung atau tak tu semua fan Arsenal tengah tunggu, namun hati gua kuat mengatakan dia akan sambung contract 2 or 3 season lagi. Kalau dia tak nak sambung pon biarlah Wenger jual dengan harga yg tip top. Sebagai peminat Arsenal, memang excited bila tengok new home kits Arsenal ni. Tak sabar jugak nak download kit ni kat PESEDIT, mula mula memang excited tapi lama lama jadi biasa, lagi lagi dah nampak ramai orang pakai, gred AAA, AA, B, macam macam gred dan bermacam made in. Home kits kali ni tak lah lawa sangat, biasa je aku rasa.

Aku nak start jual jersey la sem depan kat UiTM, dapat jugak pendapatan, n updated gitu! ha ah!

No comments:

Post a Comment