Tuesday, April 24, 2012

100% fresh susu yang kau minum ni Boy!!

HI, nama saya Boy!

 BANYAK SANGAT PUTING TAK TAU NAK PILIH


100% Fresh!

DENGAR CERITA KALO SAPA BAGI ANAK MINUM SUSU LEMBU NANTI PERANGAI MACAM LEMBU. BETUL KE?



FRESH DARI PUTING NI.

LEMBU TU TENGAH LAYAN TU...


tak kena sepak dengan lembu tu ke?
kotor, kenapa x perah dulu??
boleh jadi adik beradik susuan tak kalo macam ni?
macam ni la Ong bak kecik2 dulu.
jimat ni, tak payah beli susu tepung dah.
terbaik terus dari ladang lembu
buatnya lembu terajang budak tu, tak naya budak tu.
nampak sihat je budak tu
pure milk, lembu tu pon heran kenapa anak dia ada 2 kaki je..
ni lah contoh mak bapak pemalas
sian pun ada. rasa kagum pun ada
 tp mcm xhygiene jer. boleh dpt diarhea ni...




No comments:

Post a Comment