Sunday, May 29, 2011

SEM BARU, MAXIS 017

Dah part 4, four (Kata arshavin di Anfield 2 tahun lepas) hostel pon makin susah nak dapat!! Dapat bilik sementara di Villa Kasturi (Area Ledang Inn) Tapi kolej baru dah mula bukak, hope dapat stay kolej baru 18hb keputusan baru tau. Kolej baru, hmmm, kalo sahabat-sahabat join sekali kira ok, kalo tak, memang tak lah kan. Merempat di bilik member satu bilik dah sampi bertemu hidung dah... Ramai tu tak, tapi agak sesak lah! Taiko Lipan, Aman, Akim, dan 2 org fighter di bilik MAXIS O17.
Jadual cam best la season kali ni.. Season kali ni memang jadual memang tak best, jumaat ada kelas petang kt DK pulak tu..... Yang bestnya cumA kelas paling awal start jam 10.00pg, kelas 8.00 pagi takda. Pasal gayong pulak, minggu pertama da ada training untuk mpkp, sem ni target nak tarik ramai ahli gayong, promote kasi dengan mutu dan keunggulan! Presiden PSSGM UiTM Pahang pun dah call nak comfirmkan pasal latihan gabungan di UiTM Pahang pada 10 jun ni. Nak kena naik hep cek kertas kerja lulus atau sebaliknya dan melakukan langkah yang seterusnya dan sepatutnya. Hope will be good on!! Assalamualaikum...

No comments:

Post a Comment