Friday, April 15, 2011

STUDY WEEK FINAL EXAMINATION


pemandangan UiTM Johor dari BK


16hb-19hb April, study week bagi semua pelajar UiTM seluruh Malaysia termasuk lah UiTM Kampus Cawangan Johor yang selalu dihati ku ini. 4 hari, tak sampai seminggu pon?? study week ke?? study day boleh la. 15h Jumaat is my last kelas dan papa that`s day tu lah juga test Access To Information berlangsung dengan jayanya. Flying With Black Colour!!! Gilir-gilir budak-budak kelas ke toilet masa test berlangsung, sebab apa? itu yang kita tak tahu dan buat-buat tak tahu. Mana tak esok nak test malam tu baru nak study! Huh! Tapi orang lain boleh je kan.. Kenapa bukan aku?? No more alasan!! Mesti boleh....
bEST Of You!





Try ur best!! The best the best the best the best of you!!

err.. 15hb balik rumah 19hb balik semula UiTMJ.. 20hb start final exam. Starting dengan Promotion (IMD202),
23hb BEL 311,
26hb CTU 264,
27??--> my BIrthday!!(secreate recipe),
28hb Technical Support (IMD 255),
30hb, Access to Information(IMD 201).
end of semseter 3!!


6 comments:

  1. tgk 26 hb 2 sme ngn ctu264... exam 2bkn prfle pic kakzida ke?

    ReplyDelete
  2. epi,plagiarism gmbr profile akk ae...haha..kne charge ni...secret recipe ae...akk dh ada hadiah utk kamu 4 org...

    ReplyDelete
  3. ahaha.. kak zida ni x abis2 nk promote adiah dy 2.. haha

    ReplyDelete
  4. aah, ade luck tu 264 ngan 26.4
    mana ada plagiarism, amik kt google la, cuma amik ilham..
    apa la hadiah tu eh!! cannot wait lah!! ahakz!

    ReplyDelete
  5. syidah:im juz being sooo excited to hve d same b'day with my friends...kasik chance laaa...hahaha

    epi:hadiah yg x sberapa...tp,jgn d'lihat pd nilai,but pd ertinya..:)

    ReplyDelete
  6. janji ada hadiah kan.. hahaha
    jangan tgk pada nilai sebab hadiah yg akan au bagi mmg x ternilai...
    epi

    ReplyDelete