Wednesday, April 20, 2011

MY CANON PRINTER IS OK NOW!!!


Setelah sekian lama tak lama sangat la aku pon tak ingat berapa lama!! Aku rasa dekat sebulan printer aku rosak!! Hanta kedai cina kat Segamat sebelah 7E dekat sebulan baru elok. My printing business is back!! Yes, you are welcome to print here,masuk-masuk tak payah nak tanya lagi printer dah ok ke belum. TS 143(bilik I LOVE U)

printer dah baik, dah bubuh minyak hitam dah!! dah tak jem dah!

tinggal 10 hari je lagi nak business kat UiTM ni.. last paper 30hb. hmmmm.....

4 comments: