Wednesday, March 16, 2011

KALO TAK HENSEM MACAM MANA?


Tips bagi yg merasa sebagai lelaki tak hensem (maaf ini hanya bergurau, jgn disimpan dalam hati ya bro!) cam pelik je ayat ni!!!!!!!


1. Jangan putus asa, tidak semua orang menilai manusia dari fizikalnya, boleh juga dinilai dari rumahnya, keretanya, pangkatnya, atau wang simpanannya ^

^

DONT JUDGE THE BOOK BY THE COVER


2. Jangan salahkan diri anda kalau anda tak hensem, salahkanlah orang tua, kerana tak hensem itu

keturunan.. iya kan??

LIKE FATHER LIKE SON


3. Perbaiki kecantikan dalaman anda, itu kalau berasa sis

i luar anda memang hampeh.

THE BEAUTY IS UNDER THE SKIN



4. Jgn sakit hati kalau dikatakan tak hensem, buat **** jer, ingat film Beauty and The Beast kan?

NO GAIN WITHOUT PAIN


5. Jadilah diri anda sendiri, kalau anda tak hensem, bersyukurlah. Mungkin kalau anda hensem

anda akan banyak dosa

JUST BE YOURSELF



6. Kalau orang lain menilai anda tak hensem, jangan ambil hati, penilaian manusia tidak selalu

benar (mungkin anda sebenarnya lebih tak hensem lagi huhu)

THE TRUTH IS OUT THERE



7. Yang cakap – tak hensem itu bergantung kepada alam sekitar anda,misalnya anda disini tak hensem tapi di Afrika boleh jadi paling hensem tu bro, makanya pindah ke sana aja hehehehe

THE RIGHT MAN IN THE WRONG PLACE


8. Cinta tidak memandang hensem atau tak hensem. Tak percaya? Tanyakan perkara ini kepada orang yang tak hensem…

LOVE IS BLIND


Kalau anda membaca tips ini sampai habis, bererti anda memang merasakan anda tak hensem..

Kalau anda sendiri rasa diri anda tak hensem, apalagi orang lain melihat anda….

Jangan menganggap kalau anda merasa tak hensem itu anda low profile,

percayalah..orang lain pun akan setuju dgn pendapat anda

jadi percayalah pada kata hati anda (kalau anda tak hensem)…

Kalau anda tersinggung dengan artikel ini, ini bererti betul.. anda memang tak hensem.

maaf.. cuma bergurau.

5 comments:

  1. epi ni klaka la..skit prot ketawa..
    =)

    ReplyDelete
  2. serious la.. x kelaka pon ni.... grrr!!!
    kalo tuk perempuan tukar hensem kpd cantik dan sebaliknya

    ReplyDelete