Sunday, December 19, 2010

Weekend yg xde EPL, kunci keta!!

Sampai rumah jam 11malam dari rengit terus bukak star sport!! Tengok2 xde game arsenal yang sepatutnya lawan stoke city!! Pasal apa xde?? Keadaan london yg ditenggelami salji 3 inci sekali gus hampir semua match EPL ditunda pada waktu yang belum ditetap kan lagi. Hampir sejam asyik alih2 channel tersentak dengan Fox channel menyiarkan cerita The Walking Dead (Marathon S1) dari jam 12 hingga jam 4am, layan jugak cerita tu! The walking Dead citer pasal zombie dan konflik antar kumpulan manusia yang terselamat dari tragedi tu untuk mencari harapan, harapan sentiasa berada di hadapan anda! Hanya kita saje belum ketemu... Huh?

Hahaha, camana kalo kunci kereta tertinggal dlam keta?? Mesti la kene guna kunci spare kan!! itulah perkara yang terjadi kat abang aku ni,bole tertinggal kunci keta dalam bonet pulak tuh! haha call aku jam 2 ptg tanya "epi, kau rajin tak??" hanta kunci spare keta kat dia!! hmmm.... terpaksalah aku pegi ngan azrul aziz yg kebetulan nak ke jb jugak!! Tolong menolongkan amalan mulia, lagilaH adik beradik ni kan....

Harini aku ada baca myMetro agak terkejeut tak terkejut la sangat yang pasal berita diseksa suami ketika di ranjangHarini aku ada baca myMetro agak terkejeut tak terkejut la sangat yang pasal berita diseksa suami ketika di ranjang! eh bukan cerita ni.. salah2 pasal blog model/pelakon dan student sama tempat ngan aku UiTM Segamat, Hanis Zalikha yang menduduki kedudukan ke-enam carian di google di Malaysia sekali gus atasi Siti Nurhaliza, kalo la blog aku camtu eh!! hahah, just a dream je la.. lagi pon ni semua terletak di tangan anda!! hahaha....

ini lah bende yg player arsenal buat bile match delay!!!

No comments:

Post a Comment