Wednesday, December 8, 2010

AWAS! GAYONG! SEDIA! (Balok, Pahang)

Kem intensif pertandingan jurus tunggal dan jurus wajib di balok selama 5 hari 4 malam!!
erk!!! name program ni ditulis hanya kami sahaja yang tahu kenapa ...Program ni sebenarnya adalah ujian kenaikan bengkung bagi anak2 gayong UiTM Segamat dan Lakin, tajuk tu kira nak selamat je lah... Kem kali ni x lepak sangat berbanding sem lepas!! Kenape?? Mungkin dan biasa bagi aku dan mungkin juga faktor aku tak grading untuk awan hijau..Tentatif?? bersialt dari pagi ke malam, hanya rehat pada waktu makn dan solat, solat pon buat jamak, yang best tu makanan kene masak sendiri! Kami bergotong royong menyediakan makanan untuk peserta dan cikgu2! Credit kpd Ustaz Syazali selaku penasihat PSSGM UiTM Segamat dan larkin yang bersama-sama berkampung di balok menyertai program ini!! Siap bawak famili tu!! Salute.... Cikgu Kudus selaku judges ketika ujian dijalankan... Walaupun sibuk beliau tetap hadir dan memberi banyak ilmu pada para peserta. Tetamu undangan ialah orang besar Gayong di Pahang CiKGU Rahim atau dikenali sebagai Naga Chini. Penat lelah bermakna jua!! 5 bintang!

antara yang berjaya!



ANAK-ANAK GAYONG UiTM Johor yang terlibat! ketika

latihan di pantai Balok.





huh?

2 comments: