Tuesday, November 9, 2010

MY LAST PAPER IS INSTRUCTIONAL MEDIA APPLICATION



Berehat kejap setelah mangkaji dan membaca soalan2 instructional media application, mungkin selepas aku tulis blog ni lebih semangat dan senang nk ingat bagi semua topic yang ade dan x lupa juga kepada topic tambahan yang datang! Topic famous ASSURE MODEL, ET and IT kena master ++ phd nih!! Hari terakhir paper dan hari itu jugak aku akan balik rumah aka balik kampung. Lepas ni raya haji pulak, 21hb classmate aku khawin kat sungai buloh (Mejar Amran Sakaria) gerak ke Pantai Balok Kuantan pada 22 november untuk Ujian Kenaikan Bengkung dan kem intensif Silat Seni Gayong!! Pakai duit lagi ni...
Study di bilik alif dan fer ni sambil menggunakan lappy cq40 die untuk update blog ku nih!! sebenarnya bukan bilik fer, cuma dia tinggal sorang dalam bilik pastu dia menyewa di bilk alip ni!! Maklumlah campus life memang macam ada! Suka duka, tawar, manis, girang dan suka suki!!
Game arsenal vs wolve xde live!! delay pulak pagi time aku tengah jawab paper... memang tak tengok la! huh kalah mmg memalukan la bagi arsenal nanti! mane nak letak muka ni depan fans2 mankayu dan cheshit!
di pantai balok pada bulan mei lepas
mintak2 lagi best next trip! awesome

No comments:

Post a Comment